Sutra sednica Gradskog veća: Funkcioneri o VRŠNJAČKOM NASILJUZa sutra, 2. april, zakazana je 13. sednica Gradskog veća na kojoj će između ostalog, biti razmatran Nacrt Odluke o izmeni i dopuni odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja.

Takođe, članovi Gradskog veća razmatraće Izveštaj o radu za 2023. i Program rada za 2024. godinu Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja.Na dnevnom redu sutrašnje sednice je i Lokalni operativni plan odbrane od poplava za vode drugog reda u 2024. godini i Predlog pravilnika o izmeni pravilnika o načinu, postupku i kriterijumima za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama iz budžeta grada Vranja.

Pročitajte još i ovo: Roditelji prijavili VRŠNJAČKO nasilje – direktorka ZABRANILA roditeljski sastanakTakođe, biće razmatrani Predlog Rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja i Tekst javnog poziva za učešće u javnoj raspravi za Lokalni akcioni plan za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja na teritoriji Grada Vranja za period 2024-2026.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Zorica 01/04/2024
    2. Coce 01/04/2024
    3. Goran 02/04/2024

    Ostavi komentar