Sutra BEZ struje Neradovac, Pavlovac, Ribince i ZLATOKOPElektrodistribucija Vranje objavila je saopštenje za javnost u kome navodi da će deo Vranja i sela Neradovac, Pavlovac, Ribince i Zlatokop sutra biti bez struje.

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.Zbog toga će u četvrtak 21.12.2023. godine bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

Vranje:Sela Neradovac, Pavlovac i Ribince, u periodu od 9.00 do 16.00 časova

Trafo reon „Zlatokop2“ , s.Zlatokop, naselje kod škole u periodu od 8.00 do 15.00 časova

Traforeon „Kajmakčalanska2“ , naselje uz ulicu Kajmakčalanska u periodu od 10.00 do 12.00 časova

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar