Surdulica izabrala: Najbolji sportisti odbojkaši Jovana Janković i Branislav BankovićNajbolji sportisti Surdulice u 2022. godini bili su odbojkašica OK Surdulica Jovana Janković i odbojkaš Radničkog iz Kragujevca Branislav Banković, odlučio je žiri Sportskog saveza Surdulice koji je na svečanosti u prepunoj sali bioskopa proglasio najbolje u lokalnom sportu u prošloj godini.

Najblji sportski klub u muškoj konkurenciji je Fudbalski klub Radnik, koji je na kraju sezone 2021/22 zauzeo šesto mesto u Super ligi i plasirao se u polufinale Kupa Srbije, dok je u ženskoj konkurenciji nagrada pripala Odbojkaškom klubu Surdulica.Za najboljeg trenera proglašen je Saša Radosavljević iz Boksesrkog kluba Srbija, a najbolji mladi sportista je Miloš Marinković, bokser BK Srbija.

Nagrade za životno delo dodeljene su Saši Vukašinoviću i Slobodanu Miliću.Nagradu za uspešno predstavljanje u inostranstvu dobili su ekipa malog fudbala Kolumbija i mobilni tim inkluzije Roma iz Surdulice.

Priznanje za perspektivne sportiste dobilo je 15 surduličkih sportista, članova sportskih klubova Karate klub Tanden, BK Srbija, STK Belo Polje, BK Radnik, SU Vlasinski vrhovi, KK Radnik, FK Radnik i Karate klub Heroj.

Nagrađene je pozdravio Novica Tončev, ministar u Vladi Srbije, a ngrade su uručili Vladica Nestorović, predsednik Sportskog saveza, i dr Aleksandra Popović, predsednica opštine Surdulica.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar