Super liga: Teško gostovanje Radnika u SuboticiSurdulički Radnik u drugom kolu šampionata Super lige gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa domaćim Spartakom, timom koji je u prvom kolu iz Lučana protiv domaće Mladosti odneo jedan bod.

Surduličani su u prvom kolu doživeli neugodan poraz na svom stadionu od Mladosti GAT iz Novog Sada, pa je meč u Subotici prilika da se popravi loš utisak na startu novog prvenstvenog nadmetanja u Super ligi. Toga je svestan i Aleksandar Linta, šef stručnog štaba surduličkog superligaša.Svaka utakmica u ovom prvenstvu je teška, nema lakih rivala. Nama je teže zbog želje da popravimo utisak iz prve utakmice, ne samo što se rezultata tiče, već da na terenu izgledamo bolje, onako kako očekujemo, a ne kao u većem delu meča  protiv novosadske Mladosti, priželjkuje novi trener surduličkog Radnika.

Strateg radnika će na Gradski stadion u Surdulici izvesti sledeći sastav: Ranđelović – Hodžić Ignjatović Petrović Stojanović – Oreščanin – Spasić Duronjić Subotić Medić – Milovanović.

Utakmica između Spartaka i Radnika igra se u petak 15. jula na Gradskom stadionu u Subotici i počinje u 20 sati.

NIV  • Ostavi komentar