Super liga: Surduličani spremni na sveSurdulički Radnik u 8. kolu Super lige igra protiv Napretka u Kruševcu, ekipe koja je sve mečeve na svom stadionu rešila u svoju korist.

Igor Bondžulić, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, svestan je kvaliteta rivala, ali je istovremeno i umereni optinista pred utakmicu u Kruševcu.Čeka nas zahtevan meč, Napredak je kvalitetna ekipa, njegov učinak kod kuće ove sezone tera na oprez. Nadam se da ćemo odigrati dobro i vratiti se sa povoljnim rezultatom – rekao je trener Bondžulić.

Strateg radnika priznaje da je ekipu poremetio poraz kod kuće od subotičkog Spartaka.

Pokušali smo da se tokom dvonedeljne pauze oporavimo, međutim, nismo u potpunosti u tome uspeli. I dalje imamo kadrovskih problema. Najverovatnije nećemo moći da računamo na Milovanovića, a i Oreščanin je pod znakom pitanja. Zato na meču u Kruševcu moramo biti spremni na sve – istakao je Igor Bindžulić.

FOTO promo

Radnik će protiv Napretka utakmicu početi u sledećem sastavu: Ranđelović – Bogdanovski Simonović Jokić Stojanović – Oreščanin Biber – Lukić Subotić Spasić – Dimitrov.

Radnik se pred susret u Kruševcu nalazi na osmom mestu sa devet bodova, dok je Napredak četvrti sa 12 bodova.

Utakmica između Napretka i Radnika igra se u petak 10. avgusta na stadionu «Mladosti» u Kruševcu i počinje u 17,55, uz direktan prenos na TV Arena sport.

NIV  • Ostavi komentar