Super liga: REMI u SURDULICI – sledi PARTIZANSurdulički Radnik je u 26. kolu Super lige na svom stadionu igrao nerešeno 0:0 sa ekipom Javora iz Ivanjice.

Radnik je imao više od igre, naročito u prvom poluvremenu, ali su njegovi igrači propustili dobre šanse za golove, pre ostalih, Makarić, Radulović, Danoski i Oreščanin.Gosti su popravili svoju igru u drugom poluvremenu, ali je Gojković bio nespretan pred golom odličnog čuvara mreže Surduličana Ranđelovića, a Kembel je pogodio stativu.

Radnik je izgoreo u želji za pobedom, a Ivanjičani mogu da budu mnogo zadovoljniji osvojenim bodom od domaćina koji se grčevito bori za opstanak u eliti srpskog fudbala.Predrag Ranđelović, pomoćni trener Radnika koji je na meču sa Javorom menjao kažnjenog šefa stručnog štaba Slavoljuba Đorđevića, žali za propuštenim prilikama.

Očekivali smo pobedu, kontrolisali meč, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo imali više prilika za golove koje smo morali da realizujemo. Čestitam igračima na bodu i nastavljamo borbu za opstanak, rekao je Ranđelović.

Radnik se posle 26. kola na tabeli Super lige nalazi i dalje na poslednjoj, 16. poziciji sa 17 osvojenih bodova.

U narednom, 27. kolu šampionata najelitnijeg ranga srpskog fudbala, Surduličane očekuje najteže gostovanje proleća, susret sa Partizanom u Beogradu, ekipom koja je na drugom metsu na tabeli sa 54 osvojena boda.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar