Super liga: Remi nepovoljan i za Radnik i za Mladost GATSurdulički Radnik je u petom kolu play off faze šampionata Super lige na svom stadionu remizirao sa ekipom Mladosti GAT iz Novog Sada, rezultat 1:1, poluvreme 0:0, ne ide u prilog ni domaćinu ni gostima, već konkurentima u borbi za opstanak.

U borbenoj i čvrstoj utakmici Surduličani su bili bolji rival, ali nisu iskoristili nekoliko odličnih prilika za golove, Bondarenko i Dražić u prvom, a Stojanović, Radulović i Duronjić u drugom delu igre.

Radost Surduličanima doneo je napadač Kunić u 49. minutu za voćstvo domaćih od 1:0, ali su gosti izjednačili u 65. minutu kada je usamljeni Milić iskoristio veliku grešku golmana Ranđelovića koji je ispustio loptu i do nogu napadača Mladosti i tako „častio“ Novosađane jednim bodom.

Slavoljub Đorđević, trener Radnika, napomenuo je „da ne zamera Ranđeloviću“.

Poveli smo na vreme, potom primili kiks gol. Ne zameram golmanu Ranđeloviću zbog greške, dešava se to u fudbalu. Ne sumnjam u igrače, verujem da možemo da ostanemo u ligi posle naredne dve utakmice. Hvala navijačima na podršci, rekao je Đorđević.

Radnik se posle ovog kola na tabeli nalazi na pretposlednjoj, 15. poziociji sa 31 osvojenim bodom, a u narednom, šestom kolu play out-a u Surdulici u subotu 20. maja dočekuje Kolubaru iz Lazarevca, ekipu koja je deveta na tabeli, a prva na tabeli plau out-a, sa 38 bodova.    1. Princip 16/05/2023

    Ostavi komentar