Super liga: Radniku vreme za prve bodove

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri surduličkog Radnika u trećem kolu šampionata Super lige dočekuju Radnički 1923 iz Kragujevca, sa željom, ali i obavezom da osvoje prve bodove u novoj sezoni.

Na papiru, Kragujevčani su favoriti, šesti su na tabeli Super lige sa četiri osvojena boda iz dva susreta, dok su Surduličani bez bodova na poslednjem, 16. mestu.Stefan Ranđelović, golman Radnika, ceni Kragujevčane, ali je svestan da je vreme da njegov tim osvoji prve bodove.

Obaveza svih igrača je da osvojimo prve bodove u novoj sezoni. Nije lako s Kragujevčanima, uigrani su i imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, jakih individualaca, zato smo fokusirani na Radnički i želimo pobedu posle neuspeha u prva dva susreta, rekao je Ranđelović.

Očekuje se da Radnik protiv Radničkog 1923 igra u sledećem sastavu: Ranđelović – Hodžić Milić Jokić Stojanović – Oreščanin – Spasić Duronjić Subotić Nedeljković – Milovanović.

Utakmica između Radnika i Radničkog 1923 igra se u subotu 23. jula na Gradskom stadionu u Surdulici, a meč počinje u 21 sat.

NIV    1. Bojan 24/07/2022

    Ostavi komentar