Super liga: Radnik u mirnom finišu

Eko Taxi Vranje

Surdulički Radnik u trećem kolu play out faze šampionata Super lige dočekuje ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Surduličani su na 11. mestu na tabeli sa 38 bodova, dok su gosti iz Gornjeg Milanovca na poslednjoj, 16. poziciji sa 28 bodova.Dušan Đorđević, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, oprezan je pred meč sa Metalcem.

Blizu smo opstanku u Super ligi kao zacrtanom cilju ove sezone. Još nismo završili taj posao, pa je ova utakmica jedna od težih i odlučujuća. Znamo da nam pobeda nad Metalcem završava posao oko opstanka. Gosti dolaze sa velikim rezultatskim opterećenjem, jer njima odgovara samo pobeda. Milanovčani imaju kvalitetan tim sa nekoliko odličnih pojedinaca. Trener Žižić je doneo,dosta toga dobrog, pa čudi što su poslednji na tabeli kaže Đorđević.

Strateg Radnika je svestan da su u play out fazi prvenstva svi mečevi teški i tvrdi.

Svi se grčevito bore za opstanak, ali mi idemo na pobedu za miran finiš šampionata bez obzira što nećemo biti kompletni, jer ne računamo na povređene Mitoševića i Petrovića, nagoveštava trener Dušan Đorđević.

Radnik će na meč sa Metalcem izvesti sledeći sastav: Ranđelović – Hodžić Radmanovac Jokić Stojanović – Medić Bogdanovski – Nedeljković Lukić Spasić – Milovanović.

Utakmica između radnika i Metalca na programu je u četvrtak 28. aprila na Gradskom stadionu u Surdulici i počinje u 16 sati.

NIV  • Ostavi komentar