Super liga: Radnik SAVLADAO Partizan u BEOGRADUSurdulički Radnik je u 27. kolu šampionata Super lige u Beogradu pobedio domaći Partizan rezultatom 2:1, poluvreme 2:0.

Surduličani su se opredelili za čvrstu odbranu i kontranapade, iz jedne takve „kontre“ Radulović je u 13. minutu realizovao povoljnu priliku i doveo svoj tim u voćstvo.Radnik je na početku imao dve dobre prilike koje su promašili Danoski i Radulović, a Partizan je do kraja poluvremena stvorio veći broj šansi za golove, ali su Menig, Filipović i Rikardo pogodili stativu, a Natho je šutirao u odličnog golmana Ranđelovića.

Na samom kraju prvog dela igre, u 45. minutu, 60 sekundi nakon ulaska u igru, Jokić je glavom savladao nesigurnog Popovića i Radnik je poveo sa 2:0.Partizan je bio nadmoćniji u drugom poluvremenu, ali su Pavlović i Rikardo propustili dobre šanse za golove, a zatim je Natho u 62. minutu iz jedanaesterca šutirao u Ranđelovića koji je «pročitao» nameru Partizanovog Izraelca.

Rikardo je u 82. minutu znalački iskoristio ukazanu priliku i smanjio voćstvo Radnika na 2:1, pa su beogradski crno-beli pritisnuli „gas“ pred golom gostiju, ali je rezultat ostao nepromenjen.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar