Super liga: Radnik najavljuje KRAJ POSTASurdulički Radnik u 14. kolu Super lige dočekuje ekipu beogradskog Voždovca sa nadom da će baš na ovom važnom meču za Surduličane prekinuti post u prvenstvu.

Na papiru, favorit je Voždovac, sedmoplasirani tim na tabeli Super lige sa 17 bodova, dok je surdulički superligaš na pretposlednjem, 14. mestu sa 10 osvojenih bodova.Dušan Đorđević, šef stručnog štaba Radnika, ceni goste iz Beograda, ali je svestan da pred njegovim izabranicima stoji imperativ pobede.

Voždovac je u dobroj formi, kvalitetna su ekipa, ali mi u ovom momentu ne možemo drugačije da razmišljamo, osim da uđemo odgovorno i disciplinovano u meč, u važnoj borbi za bodove –  nagoveštava Đorđević.Ilustracija FOTO promo

Defanzivac Dušan Hodžić je oprezan optimista.

Čeka nas težak i zahtevan meč, Voždovac je u poslednjih sedam dana zabeležio tri pobede. Ako ispunimo sve zahteve stručnog štaba, ubeđen sam, možemo do bodova – rekao je Hodžić.

Radnik će protiv Voždovca nastupiti u sledećem sastavu: Ranđelović – Hodžić Radmanovac Jokić Stojanović – Petrović Medić – Bogdanovski Nedeljković Janjić – Dimitrov.

Utakmica između Radnika i Voždovca na programu je u petak 22. oktobra na Gradskom stadionu u Surdulici i počinje u 16 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar