Super liga: Radnik hrabro na Kruševljane

Eko Taxi Vranje

Surdulički Radnik u 15. kolu Super lige putuje u Kruševac, gde će igrati protiv domaćeg Napretka, ekipe koja je na 10. poziciji na tabeli sa 14 bodova, dok su Surduličani na poslednjem, 16. mestu sa svega pet osvojenih bodova.

Dragan Perišić, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, ceni rivala, ali ne ističe belu zastavu unapred.Napredak je vrlo iskusna ekipa, to govore rezultati i pojačanja, šef stručnog štaba je radio sa Radnikom, poznaje igrače. Mi izlazimo iz cikluca zahtevnih utakmica, nedelju iza nas smo iskoristili za dobre pripreme, a fudbaleri su svesni situacije u kojoj smo, objašnjava Perišić.

Strateg Radnika je realan pred gostovanje u Kruševcu.

Znamo šta nas čeka u Kruševcu i taj susret će biti finalni test da uhvatimo priključak sa ekipama koje su ispred nas na tabeli. Mali problem je što ne možemo da računamo na Oreščanina, pauziraće zbog kartona, i povređenog Stevanovića, napominje Dragan Perišić.

Defanzivac Uroš Stojanović, kapiten Surduličana, se nada povoljnom rezultatu zbog atmosfere u timu i klubu.

Iskoristili smo proteklu nedelju da dobro analiziramo utakmicu sa Novim Pazarom i spremali se za narednu u Kruševcu. Trenirali smo odlično, a situacija nalaže da radimo više i bolje. Atmosfera u ekipi je odlična, jedva čekamo meč sa željom da situaciju okrenemo u našu korist, a subota je, nadam se, taj dan, rekao je Stojanović.

Radnik će meč sa Napretkom početi u sledećem sastavu: Ranđelović – Hodžić Nedeljković Marong Jokić – Danoski Stojanović – Babić Bogdanović Duronjić – Spasić.

Utakmica između Napretka i radnika na programu je u subotu 15. oktobra na stadionu «Mladosti» u Kruševcu i počinje u 19 sati.  • Ostavi komentar