Super liga: Radnik bez bodova u LučanimaSurdulički Radnik je na gostovanju u Lučanima u okviru četvrtog kola play out faze šampionata Super lige poražen od domaće Mladosti rezultatom 2:0, poluvreme 2:0.

Surduličani su u prvih desetak minuta olako primili dva gola, prvi je postigao Mirić u petom minutu, a drugi sedam minuta kasnije Silađi u 12. minutu, što je bio konačan ishod ove borbene i zanimljive utakmice dva tima koji se bore za opstanak u Super ligi.

Radnik je u prvom poluvremenu imao dve prilike za gol, ali su Stojanović i Makarić u 31. i 33. minutu bili neprecizni pred mrežom domaće Mladosti.

Susret u Lučanima u drugom delu igre bio je ravnopravan, prilike su imali i gosti i domaćini, Jović, Ješić i Mirić nisu pogodili mrežu Surduličana, a Bondarenko, Kunić i Jokić nisu iskoristili svoje prilike pred golom Lučanaca.

Slavoljub Đorđević, trener Radnika, napominje „da su njegovi igrači pali posle brzo i olako primljenih golova“.

Momci su pali pod pritiskom lako primljenih golova i nisu uspeli da se podignu do kraja meča. Bilo im je teško da se vrate, ali verujem da će se podići na narednoj utakmici u Surdulici i da ćemo uspeti da obezbedimo opstanak u Super ligi, ne gubi nadu trener Đorđević.

Surdulički superligaš posle ovog kola zauzima pretposlednju, 15. poziciju na tabeli sa 30 bodova, a u plau out-u ga očekuju još tri susreta.

Radnik u narednom petom kolu sledećeg vikenda u Surdulici dočekuje Mladost GAT iz Novog Sada, ekipu koja je poslednja na tabeli na 16. mestu sa 28 osvojenih bodova.  • Ostavi komentar