Super liga: Radnik bez bele ZASTAVE u Novom SaduSurdulički Radnik u 23. kolu Super lige igra u Novom Sadu protiv domaće Vojvodine, ekipe koja je na petom mestu na tabeli sa 38 bodova, dok su Surduličani na poslednjoj, 16. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

Slavoljub Đorđević, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, svestan je težine meča u Novom Sadu.Meč na „Karađorđu“ biće ogroman izazov za nas, nemamo šta da izgubimo, jer je po svim parametrima Vojovodina favorit. Mi ćemo se truditi da pružimo maksimum, od mojih igrača tražiću da daju sve od sebe, nadam se da će to biti dovoljno za uspeh, smatra Đorđević.

Strateg Surduličana je posle velikog uspeha sa Radnikom u prvom angažmanu na jugu Srbije seo na klupu novosadske Vojvodine.Tada sam se uverio da se radi o velikom klubu, tu sam stekao mnogo prijatelja, pa se radujem ponovnom susretu sa njima, ali imam želju da posle meča sa Vojvodinom možemo da se pogledamo u oči, istakao je trener Slavoljub Đorđević.

Utakmicu sa Vojvodinom Radnik će početi u sledećem sastavu: Ranđelović – Lazić Stevanović Rustemović Jokić – Oreščanin Bondarenko – Radulović Subotić Danoski – Makarić.

Susret između Vojvodine i Radnika na programu je u petak 24. februara na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu i počinje u 16 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar