Super liga: Podela bodova u SurduliciSurdulički Radnik je u 26. kolu Super lige kao domaćin igrao nerešeno 0:0 sa beogradskim Čukaričkim pred par stotina promrzlih ljubitelja fudbala.

Gosti sa Banovog brda imali su veći broj prilika za golove, Ndije je dva puta bio u šansi, jednom se isprečila prečka, drugi šut je odbranio Surduličanin Ranđelović, a u prilici se našao i Kovač, ali nije imao sreće da zatrese mrežu surduličkog szuperligaša.Radnik je takođe propustio svoje prilike, Lukić i Duronjić nisu imali sreće, a i Dimitrov se našao u šansi koju nije realizovao.

Granitna odbrana Radnika izdržala je napade odličnih „brđana“ i nastavila niz bez poraza u šampionatu.Surduličani su posle ovog kola na 11. poziciji na tabeli sa 30 bodova, a u narednom 27. kolu gostuju u Novom Sadu protiv domaćeg Proletera, ekipe koja je na 13. mestu na tabeli sa 28 bodova.

Dušan Đorđević, trener Radnika, nije bio nezadovoljan konačnim ishodom meča sa Čukaričkim.

Prava prvenstvena utakmica, borbena i zanimljiva sa šansama na obe strane, ali su uslovi bili loši, hladno vreme i težak teren uticali su na kvalitet igre. Čukarički je kvalitetan tim, ali je nerešen rezultat najpravedniji, ocenio je strateg surduličkog superligaša.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar