Super liga: Perišić i Radnik na ispitu u Ivanjici

Eko Taxi Vranje

Surdulički Radnik je u 11. kolu Super lige gost Javoru u Ivanjici, ekipi koja sa 11 osvojenih bodova zauzima deveto mesto na tabeli, dok su Surduličani sa svega tri boda iz 10 kola na poslednjoj, 16. poziciji.

Meč sa Javorom predstavljaće debi novog trenera Dragana Perišića koji je sa ekipom odradio prve treninge.Sjajno smo odradili prve treninge, podižemo moral, ostaje na igračima da daju maksimum na utakmici sa Javorom, verujem u njih jer su to igrači sa karijerama, selektirani, pa Radnik može da se izbori sa ovom situacijom, da se trgne i krene sa pobedama, optimista je Perišić.

Novi strateg surduličkog superligaša osvrnuo se na nezavidan plasman Surduličana i stanje igračkog kadra.

Situacija na tabeli nije sjajna, ali kad se pogleda igrački kadar stanje na tabeli nije realno, jer Radnik ima igrače i kvalitet. Mene posebno raduju dva pojačanja, Stevanović i Danoski, trebaće nam još nekoliko pojačanja. Na osnovu onoga što sam video na prvim treninzima mogu da kažem da sada sve zavisi od nas samih, smatra trener Perišić.

Očekuje se da na stadionu kraj Moravice u Ivanjici Radnik počne utakmicu sa Javorom u sledećem sastavu: Ranđelović – Jokić Stevanović Oreščanin Jezdimirović – Medić Stojanović – Subotić Babić Danoski – Spasić.

Utakmica između Javora i Radnika na programu je u ponedeljak 12. septembra u 16 sati.

NIV  • Ostavi komentar