Super liga: Kragujevčanima slađi bod u SurduliciSurdulički Radnik je na Gradskom stadionu u Surdulici u trećem kolu Super lige igrao nerešeno bez golova sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

Surduličani su osvojili prvi bod u novom šampionatu Super lige, ali je gostima iz Kragujevca osvojeni bod slađi, jer se u Surdulici očekivala pobeda domaćeg tima.U dinamičnom i borbenom susretu Radnik je bio gotovo bez prilika za gol, dok su nešto konkretniji Kragujevčani imali par šansi koje nisu iskoristili.

I u ovom kolu se pokazalo da surdulički superligaš nije na nivou iz prošle sezone kada je bio najbilji tim u play out fazi šampionata, Radnik još uvek nema šefa stručnog štaba, pa je ekipu sa klupe vodio Nikola Stojanović, mlad fudbalski stručnjak, nekadašnji fudbaler Surduličana i pomoćni trener u vranjskom Dinamu i kruševačkom Napretku.

Radnik se posle trećeg kola nalazi na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli Super lige sa jednim osvojenim bodom.

U narednom četvrtom kolu, u petak 29. jula, Surduličane očekuje najteža utakmica sezone, susret sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

U Surdulici očekuju da će Uprava Radnika na čelu sa predsednikom Stanislavom Tončevim i sportskim direktorom darkom Gašićem za dan-dva izaći u javnost sa imenom novog šefa struke.

NIV  • Ostavi komentar