Sukob OPOZICIONIH LIDERA zbog naprednjačkih „INTELEKTUALACA“: Podršku SNS-u pružili i „OPOZICIONARI“?Nakon objavljavanje vesti na portalu InfoVranjske.rs da je lokalnu izboru listu „Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane“ podržalo 800 intelektualaca iz Vranja, javnost je burno reagovala, a danas je došlo do sukoba opozicionih lidera Igora Andonova iz SDSP-a i Stevanović Dragoljuba iz Pokreta slobodnih građana na društvenim mrežama.

Podsećamo, najpre je u intervjuu za portal InfoVranjske.rs, predsednik Privremenog organa Grada Vranja, Slobodan Milenković rekao je Slaviša Blatović osmislio i sproveo u delu akciju „podrška 800 intekeltualaca listi Aleksandar Vučić – Srbije ne sme da stane“.Nakon toga, predstavnik Ekološkog ustanka – Dragan Antić objavio je spisak preko 800 potpisnika ovoj listi. Ubrzo nakon prve objave, Antić je objasnio da su mu se potpisnici privato javili i objasnili da su bili naterali da to potpišu.

Na kraju se uključila i Facebook zajednica Vranju, putem stranica „Vranje za neverovanje“, koja je objavla je da je jedan član Socijaldemokratske stranke u Vranju potpisao i na ta način podržao Milenkovića i SNS. Igor Andnov najpre je rekao da će proveriti ovaj podatak, i ukoliko je on tačan, lekar sa spiska biće izbačen iz stranke.Uz nekoliko botovskih komentara u raspravu „začinjavaju“ Igor Andonov jedan od vodećih ljudi koalicije „Za naš Grada – Marinika Tepić – Miroslav Miki Aleksić“ i Dragoljub Stevanović iz koalicije „Hrabro za Vranje“.

Stevanović se oglasio i prvi rekao ono što su svi prećutkivali tokom izbora. On je izneo podatke iz kojih možemo da vidimo netrpeljvost opozicionih kolona u Vranju.

Pri tom je cela ta ekipa na sva usta lajala po gradu kako smo se mi iz Hrabro za Vranje koalicije prodali SNSu, kako tajno sarađujemo sa SNS… ko da je Vranje Nju Jork pa ne znamo ko s kim sarađuje! A na kraju i spiskovi isplivaju, napisao je Dragoljub Stevanović iz PSG-a.

Igor Andonov ubrzo je odgovorio Stevanoviću na njegov komentar o „saradnji sa SNS-om“.

Koji si ti mor**, to je strašno. Reč jednu, jedinu nisam rekao za vašu listu,a kad bih progovorio mnogo bi daleko otišlo, napisao je Andonov.

Nakon ovog komentara Igora Andonova ponovo se oglasio Stevanović.

Interesantno je kako ste se pronasli u mom komentaru, uvazeni gospodine Andonov. Pa evo, nastavljate s olajavanjem i ovde u komentarima, i posto znate mnogo vise nego sto mozemo da sanjamo, bilo bi lepo da zavrsite misao: cije smo to tolike pare trosili u kampanji? Ko je iz koalicija Hrabro za Vranje saradjivao sa SNS?, napisao je Stevanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Pedja 08/01/2024
  2. Mazarać 08/01/2024
  3. Jelena 08/01/2024
  4. Srećko 08/01/2024
  5. Vranjanac 08/01/2024
  6. Stole 08/01/2024
  7. кене 08/01/2024
  8. Sultanija 09/01/2024

  Ostavi komentar