Suđenje Nikoliću Kantaru: Završne reči 11. oktobraSudija Osnovnog suda u Vranju Jelena Dimitrijević na drugom ročištu glavnog pretresa na suđenju Dejanu Nikoliću, B. T. i S. K. osumnjičenima za pretnje OK radiju u petak 30. septembra, donela je odluku da se naredno zadnje ročište održi 11. oktobra u 10 sati.

Na tom poslednjem ročištu glavnog pretresa optužba i odbrana izneće završne reči nakon čega se može očekivati donošenje prvostepene presude.Na drugom ročištu glavnog pretresa saslušano je petoro svedoka, troje zaposlenih u kafiću No coment, jednog gosta kafića i marketing radnika OK radija, koji su se uglavnom držali svojih iskaza datih u junu ove godine u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Na ročištu su gledani i video snimci koji su korišćeni u dokaznom postupku.Drugom ročištu su prisustvovali Vran Matić, predsednik ANEM-a i član Stalne radne grupe za bezbednost novinara, Miroslav Janković iz OEBS-a, Marija Babić iz NUNS-a, Slobodan Radičević iz UNS-a, predstavnici Radne grupe Vlade, Stevan Ristić i Marko Somborac.

Ispred zgrade Osnovnog suda u Vranju bilo je raspoređeno više od 30 policajaca, ali nikakvih incidenata nije bilo niti okupljanja građana.

Drugo ročište glavnog pretresa počelo je sa zakašnjenjem od 60 minuta zbog nestanka električne struje u zgradi Osnovnog suda u Vranju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Srbenda 01/10/2022
    2. Goran 02/10/2022

    Ostavi komentar