Stošić – Ilić: Podržavamo PROTESTE – Odluka o RIO TINTU obična OBMANAMirjana Ilić Stošić za portal InfoVranjske.rs komentarisala je odluku Vlade Srbije o prekidu saradnje sa kompanijom Rio Tinto.

Predsednica GrO SSP-a u Vranju smatra da je ova odluka Vlade obmana Aleksandra Vučića i da on kao i Ana Brnabić sve vreme sinhronizovano rade sa Rio Tintom.Juče smo čitali da je saopštenje Rio Tinta medijima stiglo sa Vladinog mejla , bizarno zar ne? Ova vlast je izgubila poverenje u narodu i zbog toga svaku njenu odluku narod prihvata sa velikom rezervom – rekla je Ilić Stošić.

Ilić Stošić smatra da vlast u Srbiji ne poštuje nikakve zakone i da samim tim njihova data reč i donošenje razlnih odluka ništa ne znače.Zakon Čitajući neka dokumenta koje možemo naći na internetu shvatila sam da su obustavljena istraživanja koja su već okončana i čiji su elaborati overeni. Nisam pročitala da je zabranjen otkup nepokretnosti od strane Rio Tinta a to zemljište je ostalo građevinsko – rekla je predstavnica Stanke slobode i pravde.

Na kraju Ilić Stošić je naglasila da će GrO SSP uvek podržati proteste protiv ove vlasti i da će uvek biti uz narod.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Мија 21/01/2022
  2. Katarina 21/01/2022
  3. skorojevićka 21/01/2022
  4. Profesor 21/01/2022
  5. Сара 21/01/2022
  6. Васа.С.Тајчић 21/01/2022

  Ostavi komentar