Stojković: Ukoliko postanem POSLANIK zalagaću se za DECENTRALIZACIJU SrbijeKandidat za narodnog poslanika iz Vranja, Branislav Stojković, koji se nalazi na 19. mestu na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ za portal InfoVranjske.rs tvrdi da na ovim izborima izlazi kao predstavnik UG BEV, a ne kao član SDS-a.

Samim tim što Udruženje građana „Borino i evropsko Vranje“ jednim delom čini „Ujedinjeni pokret zelenih Srbije“ , sa kojima smo jedno, i od našeg osnivanja imali saradnju i potpisani dogovor, našao sam se na listi kao njihov član. Pored toga što sam potpredsednik Ujedinjenog pokreta zelenih Srbije, ja sam i član izvršnog odbora, samim tim sam dobio priliku da ispred pokreta, budem na poslaničkoj listi, tvrdi Stojković za portal InfoVranjske.rsStojković tvrdi da svakako nije član SDS-a, već je BEV sastavni deo Ujedinjenih pokreta zelenih koji sa Tadićevom strankom imaju koaliciju.

Visoko plasirani kandidat iz Vranja tvrdi da će ovi izbori pre svega dobro doći udruženju Borino i Evropsko Vranje i da će steći potrebno iskustvo, kako bi spremni dočekli lokalne izbore.Stojković tvrdi da ukoliko koalicija „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ bude napravila dobar rezultat, i ako on postane poslanik u Narodnoj skupštini, zalagaće se, kako kaže, za boljitak Vranja, za decentralizaciju Srbije i za što veće ulaganje u zdravu životnu sredinu.

Budite sigurni da mojim ulaskom u Narodnu skupštinu neće samo UG BEV dobiti svoju produženu ruku na državnom nivou, već svaki naš sugradjanin. Zalagaću se da svaki problem Vranjanaca bude javno prezentovan na skupštinskim raspravama, sa konkretnim predlozima rešenja na kojima će UG BEV raditi, rekao je Stojković za InfoVranjske.rs

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ниџа 10/03/2022
  2. milan milosevic 10/03/2022
  3. Zoki 10/03/2022
  4. Ha.ha 10/03/2022
  5. Selena 10/03/2022
  6. Šanko 10/03/2022
  7. deda mraz 10/03/2022

  Ostavi komentar