Stojković: Nikada neću prestati da se zalažem za BOLJITAK VranjaKandidat za narodnog poslanika Branislav Stojković obratio se javnosti povodom poslednjeg dana izborne kampanje. Saopštenje kandidata Stojkovića prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Drage sugrađanke i sugrađani,Ukoliko postanem Narodni poslanik ispred koalicije AJMO LJUDI, Udruženje građana „Borino i evropsko Vranje“ će uvesti praksu da jednom mesečno sugrađani mogu doći u prostorije UG BEV-a i da iznesu probleme sa kojima se susreću, sugestije, ideje koje imaju, na čijim rešenjima bi radilo celo udruženje i za iste bih se zalagao u Narodnoj skupštini do konačnog rešenja.

Pored toga, deo svoje poslaničke plate bih ulagao u humanitarne akcije Udruženja građana „Borino i evropsko Vranje“ koje bismo sprovodili na teritoriji našeg grada i okoline i nikada ne bih prestao da se svim srcem zalažem za boljitak Vranja.Mislim da će to mnogo značiti za naš grad, da posle toliko godina, gde su nas u Narodnoj skupštini predstavljali „nemi posmatrači“, sada konačno dobijemo poslanika koji će aktivno raditi u korist našeg grada.

Koliko je meni stalo da moj rodni grad Vranje bude bolje mesto za život, govore poslednje dve godine, gde sam zajedno sa ostalim članovima UG BEV-a organizovao i učestvovao u nekoliko desetina akcija koje su doprinele i doprinose da naš grad bude lepši, bolji i zajedničkim snagama smo konstantno pokušavali da utičemo, a verujem i uspeli u tome, da našim sugrađanima ukažemo na prave vrednosti.

I to sve sopstvenim sredstvima, zajedno sa članovima Udruženja i par sponzora za pojedine akcije, bez ikakvog ličnog interesa.

Za razliku od drugih poslaničkih kandidata koji stalno ponavljaju da će uraditi nešto za naš grad ali tek ako ih budete podržali na izborima.

U tome je razlika između nas iz UG BEV-a i ostalih političkih opcija koji se bave politikanstvom. Zato pozivam sve sugrađane da 3. aprila na parlamentarnim izborima zaokruže broj 14.

A pre toga pozivam sve ljude dobre volje da pošalju (još jednom) 1239 na 3030 za našeg malog Vukana. Branislav Stojković Član Udruženja građana „Borino i evropsko Vranje“ (UG BEV).

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Pera Vranjanac 31/03/2022
    2. Vidi 31/03/2022
    3. Joka 31/03/2022
    4. Vrh 31/03/2022

    Ostavi komentar