Stanari VS „Novi dom“: Čekanje smrzavanja?

Eko Taxi Vranje

Stanarima u lameli zgrade „Lepa Brena“ predstoji smrzavanje i nakon početka grejne sezone od prvog novembra, jer stambena zajednica na zasedanju u sredu 26. oktobra nije donela definitivnu odluku šta i kako dalje u odnosima sa „Novim domom“, saznaju InfoVranjske.rs iz izvora među stanarima pomenute lamele.

Stambena zajednica se odlučila na „čekanje do prvog novembra“ u smislu „šta bude, biće“, što pojedini stanari negativno ocenjuju u strahu od dolazeće hladnoće.Znamo da smo na neki način ucenjeni od „Novog doma“, ako prihvatimo njihov predlog ugovora, nećemo imati troškove remonta podstanice od 122.000 dinara, u protivnom, nema grejanja, prvi novembar se opasno približio, a mi stanari smo u neizvesnosti, ne znamo da li ćemo imati daljinsko grejanje ili ćemo morati da kupujemo grejna tela, jadikuje jedan od stanara.

Po njegovim rečima, „stanari su na čekanju smrzavanja“.

Stambena zajednica postupa neozbiljno, igra se sa najvažnijom stavkom svake porodice, grejanjem, smatram da su morali da odluče i da pitanje grejanja rešimo pre prvog novembra i pre toplih proba koje počinju u petak 28. oktobra, a oni su se odlučili na čekanje hladnih dana bez rešenja, negoduje izvor portala.

Sagovornik InfoVranjskih.rs na kraju rezimira «da nas je vreme u oktobru poslužilo, ali da smo u večernjim satima morali da uključujemo klime».

Šta kada temperatura toliko padne da su klime neupotrebljive, a to su dani pred nama, upozorava stanar iz lamele u „Lepoj Breni“.    1. Nesa 27/10/2022
    2. PERSA 27/10/2022
    3. Mića 28/10/2022
    4. Fekalija 28/10/2022

    Ostavi komentar