„Šta žulja Vranjance“: INFRASTRUKTURU u gradu kao NAJVEĆI PROBLEMPovodom akcije Gradskog odbora tima Kreni – Promeni u Vranju, aktivisti su putem pisarnice predali spisak svih problema koji su građani sami istakli u prošlog petka.

Kako su rekli iz Kreni – Promeni Vranje, „rolna papira na kojoj su ispisane poruke, kao i propratno pismo, biće dostavljeni gradonačelniku, gospodinu Slobodanu Milenkoviću“.Najčešći problemi koje gradjani ističu su u infrastrukturi (raskopane ulice, rupe, kanalizacija), potom u ekonomiji (stranačko zapošljavanje i korupcija), zdravstvu (katastrofalno stanje u zdravstvenom centru) i ekologiji (divlje deponije, nedostatak kanti za smeće van centra grada), rekli su iz Kreni – Promeni Vranje.

Iz Kreni – Promeni u Vranju, kažu da su postavili pitanje kada će početi da rešava navedene probleme.Predložili smo mu da krene od najlakše rešivog, a to je uklanjanje jedne po jedne divlje deponije i prevodjenje tog prostora u korisnu površinu. Poručili smo mu da nije dovoljno postaviti tablu sa natpisom „Zabranjeno bacanje smeća“, već da komunalna policija i JKP „Komrad“ moraju da rade svoj posao. Jedni da kažnjavaju, a drugi da čiste, stoji u saopštenju nakon akcije.

Aktivsti dodaju da ukoliko „gradonačelnik ne zna gde su divlje deponije“, imaće pomoć od strane istih koji će poslati lokacije i slike deponija u Vranju.

Rešenje za ovaj problem postoji, nije ništa teško. Pitanje je samo ima li volje za to, pitaju se aktivisti.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Zoki 03/07/2023
  2. Realizam 03/07/2023
  3. Slavko 03/07/2023
  4. Darko 03/07/2023
  5. Cirkus 04/07/2023
  6. Veki 04/07/2023

  Ostavi komentar