Šta je obeležilo PROTEKLU nedelju: Autobus sleteo s puta, smena Spasića, prekovremeni rad u ZC…Vest koja je obeležila nedelju za nama svakako je autobus komapanije Kavim Jedinstvo koji je sleteo s puta u blizni sela Donje Trebešine.

Građani Vranja ostali su uskraćeni za informaciju od kompanije Kavim – Jedinstvo kako je došlo do ovog nemilog događaja.Ali krenimo redom…

Ponedeljak – 26. februara, 2024. godine.

Početak prošle nedelje obeležio je odlazak omiljenog školskog policajca Dušan Jovanović.Izražavamo iskreno saučešće porodici i svim kolegama i koleginicama koji su ga poznavali, poručile su kolege iz MUP-a.

U ponedeljak je javnost saznala i za smenu Zorana Spasića.

Spasić je obavljao dužnost „Šefa protokola“ u kabinetu Gradonačelnika Slobodana Milenkovića.

Utorak – 27. februar, 2024. godine

U toku utorka, 27. februara, 2024. godine, javnost je saznala o novom povećanju plate Dušana Aritonovića.

Od sredina februara, Aritonović će na svoj račun za rad na mestu Načelnik Gradske uprave mesečno inkasirati oko 135.000 dinara.

Sreda – 28. februar, 2024. godine

U toku prošle srede došlo je do sastanka u kabinetu predsednica Skupštine Grada Vranja Zorice Jović.

Ona je pozvala sve predstavnike odbornika u Gradskoj Skupštini kako bi razgovarali o daljim planovima i rasporedu članova u odborima ovog tela.

U toku sastanaka došlo je do sukoba između predstavnika vlasti i opozocije oko članova u najbitnijem odboru Skupštine Grada Vranja – Mandatsko – imunitetska komisija.

Četvrtak – 29. februar, 2024. godine

Poslednjeg dana u feburaru, „isplivao“ je dokument iz Zdravstvenog centra u Vranju, gde su pojedini radnici prijavili da su od 1. do 8. januara radili i do 120 sati nedeljno.

Prosečeno radno vreme u Srbiji iznosi 40 sati nedeljno, pa se građani Vranja sa pravom pitanju, šta radnici Službe za održavanje čistoće u ZC Vranje rade 80 sati prekovremeno.

Petak, 1. Mart, 2024. godine

Vest koja je obeležila prvi dan marta svakao je autobus Kavim – Jedinstva koji je završio u jarak pokraj puta.

Ova vest na društvenim mrežama „skupila“ je preko 440 reakcija i više od 130 komentara.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar