SSP Vranje: Zabraniti prodaju DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG zemljištaU vremenu kada divljaju cene osnovnih životnih namirnica, kada strahujete da li ćete moći da sutra obezbedite sebi i deci užinu i pristojan obrok, u vreme kada umesto da iz frižidera izlazi hrana i slatkiši, izlazi predsednik i priča bajke u koje više ne veruju ni njegovi sledbenici, moramo da mislimo za dan posle izbora.

Da mislimo na one naše sugrađane koji se bore da nas prehrane u vremenu kada divljaju uvozni i raznorazni lobiji podstaknuti profitom i brzom zaradom na muci osiromašenog naroda, da mislimo na naše poljoprivrednike.Sadašnja vlast prodala je velike poljoprivredne kombinate, cenu poljoprivrednih proizvoda ne diktira država nego uvoznički lobi blizak naprednjacima, pijace su opustošene.

Zalagaćemo se da ko god sedeo u Skupštinske klupe mora da služi narodu i sluša narod.Država mora da obezbedi garantovane cene otkupa, da obezbedi kupovinu goriva bez akcize na osnovu obradive površine a ne na osnovu zakupa, subvencionisanje poljoprivrednika, osnivanje državnih poljoprivrednih kombinata i mreže otkupnih stanica i skladišta, da svako selo dobije „seoske tržišne centre“ otkupa i prodaje.

Pod hitno izmeniti Zakon o bezbednosti hrane i onemogućiti uvoz jeftinih poljoprivrednih proizvoda sumnjivog kvaliteta. 

Pod hitno ZABRANITI PRODAJU DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA.

Vratiti zadruge poljoprivrednicima a ne da služe za prikupljanje jeftinih političkih poena pojedinih stranačkih kadrova koji ne razlikuju bika od krave.

Reprogramirati i otpisati kamate za dugovanja poljoprivrednika PIO Fondu.

Naše selo je očuvalo i odbranilo našu zemlju, vreme je da od poljoprivrednika stvorimo dostojne građane koji će živeti od svog rada i kojima ćemo se odužiti za sve što su za Srbiju uradili.

Zato 3. APRILA NEMA NAZAD, SAMO NAPRED, IZA NAS JE SRBIJA!

Stranka Slobode i pravde objavila je saopštenje za javnost. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. deda mraz 22/03/2022
    2. Srbin 22/03/2022
    3. Zakon 23/03/2022

    Ostavi komentar