SSP: Umesto ODGOVORA dobili smo LAŽIGradski odbor Stranke slobode i pravde objavio je još jedno saopštenje za javnost povodom reakcije naprednjaka na dolazak Dragana Đilasa u Vranje. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

1. Da li se ubrzano rasprodaje imovina Simpa?2. Da li je Simpo izvezao nameštaj u vrednosti od devet miliona evra koji ne može da naplati?

3. Da li je iko odgovarao zbog te štete koja je veća od iznosa potrebnog da se svim zaposlenima u Simpu isplaćuje plata godinu dana?4.Da li je brat gradonačelnika Vranja fiktivno zaposlen u Simpovoj fabrici u Beogradu, a brat generealnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića u firmi u Skoplju?

Ovo su četiri jednostavna pitanja na koja smo tražili odgovor. Umesto odgovora dobili smo saopštenje gradskog odbora SNS-a prepuno laži poput one koja je i na sudu dokazana kao laž da brat Dragana Đilasa navodno ima na desetine nekretnina.

Dakle, dobili smo saopštenje bez ijednog jedinog odgovora. A odgovara nema jer su nase tvrdnje tačne.

– Da, rasprodaje se imovina Simpa. 

– Da, napravili ste dogovore na štetu Simpa vredne preko deset miliona evra. 

– Da, braća gradonačelnika i generalnog sekretara su fiktivno zaposleni u Simpu i primaju plate nekoliko puta veće od pravih radnika Simpa.

Na punkotovima u centru grada ste mitingovali čitavo veče, kad vam vreme nije, dok je predsednik naše Stranke Dragan Đilas razgovarao sa predstavnicima opozicije. Dok je mirno popio kafu u gradskom restoranu i kao sav normalan svet porazgovarao sa građanima Vranja, bez za vas obavezne pratnje TV kamera, vi ste poslali policiju, doduše na pogrešnu adresu.

Zbog svega toga 17. decembar mora da bude dan kada donosimo odluku da li želimo da Vranje, ali i Simpo i Jumko vode kvalitetni ljudi, menadžeri, a ne partijski poslušnici. Da li želimo da živimo normalno, pristojno, da ne živimo u neizvesnosti. 17. decembar je dan kada odlučujemo da li hoćemo da zaustavimo divljanje cena, da li hoćemo da penzionerima bude vraćen deo penzija koji im je oduzet, da li hoćemo da prestanemo da se zadužujemo. Tada odlučujemo da li i svi mi i sva naša deca treba da živimo u normalnom gradu i normalnoj državi u kojoj su ljudi na prvom mestu.

Odluka je na nama.

Saopštenje je potpisala Rosa Drmonjić, predsednica SSP-a u Vranju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Radnik 27/11/2023
  2. Tane 28/11/2023
  3. Glasač 28/11/2023
  4. Tea 28/11/2023
  5. Za gospoju 28/11/2023
  6. Raćććlcll 28/11/2023
  7. Radnici stofare 28/11/2023

  Ostavi komentar