SSP: Pa gde su vam te GENIJALNE ideje za dobrobit grada?

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor stranke slobode i pravde oglasio se novim saopštenjem za javnost.

Saopštenje za javnost prenosimo uz manje izmene.Motivacione posete prvo ministarke Zorane a zatim i premijerke Ane protekle su bez nekih velikih skupova.

Ove dve gospoje došle da obiđu kapitalne investicije a radnicima Geoxa poručile da ne brinu, ionako ide zima a ko će po snegu na posao, toplije je sedeti kod kuće.

Od kako je SNS došao na vlast sve što  je građeno su, koliko znamo, projekti iz nekih prethodnih vremena.

Pitamo se, gde su naprednjački  eksperti i genijalne ideje za dobrobit grada?

Od novih naprednjačkih kapitalnih investicija mogli smo  videti samo nadogradnje, proširenja kao i kupovinu novih kvadrata  stambenog ali I  poslovnog prostora za svakog funkcionera SNS-a ponaosob.

Hajdemo sada malo o  parku, kapitalna investicija I kapitalac na nečijem računu…

Svakom posetiocu parka nameću se sledeća pitanja:

 1. Zašto se travnate površine u parku polivaju crevom ako je instaliran najsavremeniji sistem za polivanje, sa više od 60 prskalica?
 • Ako je po projektu svaki metar travnjaka pokriven automatskim prskalicama i za to je plaćeno više miliona dinara, zašto se trava suši i zašto se samo tri parcele navodnjavaju prskalicama a ostale crevom?
 • Ko je nadležan za čišćenje fontane u Gradskom parku i zašto se ona od kada je puštena u rad ne održava i ne čisti?
 • Da li je nadzor nad izvođenjem radova potpisao sve situacije kao i okončanu situaciju?

5. Da li je park dobio samo probnu dozvolu koja znači da se objekat ne može koristiti za posetioce, već samo za testiranje instalacija, što znači da je nebezbedan ?

6. Da li je park dobio upotrebnu dozvolu a ako nije, ko će snositi odgovornost za to što je takav jedan objekat pušten u rad a nije podoban za upotrebu?

Podsetimo da je park koštao više od milion evra, po proceni građevinskih inženjera oko 900 000 evra je preplaćen, a kome je otišla razlika uskoro ćemo saznati.

Dok influenseri i striperi daju podršku predsedniku države mi građanima poručujemo da nećemo stati u otkrivanju svih prevara i lopovluka partije i bratije a kad dođe vreme svako od niih će se susreti sa licem pravde!! Može Vranje! – kaže se u novom saopštenju SSP-a.

NIV  1. Ha ha ha 27/07/2021
  2. Zorica 27/07/2021
  3. Nemi posmatrac 28/07/2021

  Ostavi komentar