SSP: Ne vređajte više građanima inteligenciju

Eko Taxi Vranje

Stranka slobode i pravde (SSP) oglasila se novim saopštenjem za javnost, upućenim u vidu otvorenog pisma gradonačelniku.

Tekst prenosimo u celini.  • Poštovani gradonačelniče, pozdravljamo što ste uprljali cipele i obišli radove na asfaltiranju puta u selu Buštranju koji ga spaja sa selom Buljesovce u dužini 1,3 km i širini 2,6 m, za šta ste potrošili 9,5 miliona dinara, para tih meštana sela Buštranje, Buljesovce, Beli Breg, Rusce, Milanovo. 

Sve što ste spomenuli da ste uložili u ova sela podsećamo da niste odvojili od vaše plate, nego ste uzeli iz njihovih osiromašenih porodica, koje su osiromašene vašom politikom.

Pitamo vas, da li je realno da jedan kvadratni metar ove investicije košta 2.810,60 dinara? 

SSP: Gradonačelniče, gde je NESTALO 93 MILIONA naših para?

Podstaknuti izjavama ministra Milana Krkobabića i vi ste najavili da će ova saobraćajnica u širini od  2,6 metra da se koristi za „poboljšanje poljoprivredne proizvodnje i olakšati transport robe“, gde i kome, preskočili ste da kažete. 

Ono što je još bitnije, kakvu poruku šaljete poljoprivrednicima, pošto je širina najmanjeg transportnog vozila  1,98 m a standardnog kamiona 2,6 m koliko i širina saobraćajnice?

Da li aludirate da se meštani  preorijentišu na transport robe ručnim kolicima ili planirate uvoz kineskih rikši, što se itekako  uklapa u vašu percepciju razvoja poljoprivrede i grada?

FOTO promo

Ovog puta vam predlažemo da pokušate  da se na toj saobraćajnici mimoiđete opštinskim automobilom kojim se vozite a čiju vožnju građani plaćaju sa bilo kojim drugim automobilom.

 Videćete da bi se na toj saobraćajnici i mimoilaženje tri bicklista teško odvijalo.

SSP: Gradonačelniče, vi ste kao IZGREBANA PLOČA

Otvaranjem ovakvih biciklističkih staza u okolnim selima  jasno i glasno vređate  meštane tih sela i na najgrublji način omalovažavate  njihovu inteligenciju – kaže se u saopštenju SSP-a.

NIV    1. Па 11/09/2021
    2. opstinar 11/09/2021

    Ostavi komentar