SSP: Juriće vas narod po ulicama!

Eko Taxi Vranje

Novim saopštenjem za javnost oglasila se Stranka slobode i pravde (SSP), a povodom dešavanja u zgradi Skupštine grada, kada su intervenisale policija i Hitna pomoć, u raspravi radnika Sportskog saveza i pripadajućeg večnika Nenada Nešija Đorđevića.

Saopštenje prenosimo u celini.Srbija je odavno postala mesto gde  možeš opstati samo ukoliko si  poltron vladajućoj stranci.

Sa dolaskom naprednjačke vlasti Srbija se u svetu visoko rangira  po proju umrlih i  zaraženih od kovida, po zastupljenosti organizovanog kriminala, po indeksu percepcije korupcije…

Jučerašnji događaj u zgradi  Skupštine grada Vranja je prava slika i prilika današnje Srbije.

Svima u Vranju je poznata sudbina radnika Sportskog saveza ovog grada.

DRAMATIČNO kod većnika Đorđevića: Radnici tražili plate, intervencija obezbeđenja, POLICIJE I HITNE POMOĆI (FOTO)

Gradonačelnik  Vranja  Slobodan Milenković i većnik za sport  Nenad Đorđević kao da se takmiče koji će od njih dvojice naneti veće zlo radnicima Sportskog saveza.

U 2017. godini 2/3 zaposlenih u Sportskom savezu su  dobili otkaze i tako je naprednjačka vlast pokazala svoje pravo lice, lice rušitelja i uništitelja ovog grada

Sa otkazom radnici su izgubili  socijalno i zdravstveno osiguranje što u ovoj pandemiji dodatno opterećuje i otežava njihov status. 

MIlošević, Đilas, Ilić Stošić FOTO promo

Reklo bi se da se gradonačelnik i većnik za sport  poigravaju sudbinama zaposlenih u Sportskom savezu ali i sudbinama njihovih porodica, misle da im se može..

Od avgusta 2020. godine ovi ljudi  ne primaju platu.

Više od godinu dana gola  egzistencija ovih ljudi je ugrožena i to direktnom samovoljom prvenstveno većnika Đorđevića, a kasnije i gradonačelnika Milenkovića.

Ilustracija FOTO promo

Pokušaj da zaposleni razgovaraju sa većnikom Đorđevićem u ponedeljak 18.10. o svojim problemima  naišao je na zid  ćutanja ali i na zid napravljen od obezbeđenja  i policije koji su stajali ispred njegove kancelarije.

Većnik se junački izvukao iz svoje kancelarije uz gomilu obezbeđenja i policajaca i otišao  ne okrenuvši se ni onog trenutka kada je jednoj  radnici Sportskog saveza pozlilo, zbog koje je intervenisala i Hitna pomoć.

Pitamo se samo hoće li jednog dana biti dovoljno policije i obezbeđenja  da  čuvaju  one koji su zla nanosili ovom narodu od samog tog naroda? – piše i saopštenju GrO Stranke slobode i pravde.

SSB    1. Građanin 19/10/2021
    2. Kamarila 19/10/2021
    3. Svađalice 19/10/2021

    Ostavi komentar