SSP: Gradonačelniče, gde ste to videli da se sadi drveće u DECEMBRU?Stranka Slobode i pravde izdala je saopštenje za javnost povodom sadnje drveća u ulici Bore Stankovića u Vranju. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

Iznenađenjima koja nam priređuju gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković i većnik za urbanizam i komunalnu infrastrukturu, Miodrag Protić, nikada kraja.Naime, lokalna vlast ovog meseca pokreće realizaciju komunalnog plana iz ove godine. Verovatno su sačekali da se završi građevinska sezona pa da započnu raskopavanje ulica i dodatno maltretiranje građana.

FOTO: SSP Vranje

Realzacija komunalnog plana počela je sadnjom drvoreda u ulici Bore Stankovića i to u drvenim žardinjerama. Imali smo niz primera gde se sadilo drveće bez rezona – kao u ulici Moše Pijade ili Radničkoj.Međutim, ovo ozelenjavanje je uvreda za sve zdravorazumske ljude. Svi znamo da je uzaludno mlade stabljike saditi u sred decembra po najvećem mrazu.

Ovo je još jedan u nizu načina kako da se dodatno isprazni gradski budžet, jer stabljike koje se sade u ovo doba godine nikako ne mogu opstati.

Njihov cilj je da iskoriste još ovo malo vreme koje će provesti da vlasti da se dodatno obogate. Međutim, vrlo brzo će doći smena ove vlasti.

Stranka slobode i pravde garantuje da će ispraviti svaku grešku nestručnih ljudi koji su trenutno vlast u našem gradu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Bora Stanković 15/12/2021
  2. Dragana 15/12/2021
  3. Раде 15/12/2021
  4. Za Rade 15/12/2021
  5. Lopovi 15/12/2021
  6. Sax 16/12/2021
  7. Ing. 13/01/2022

  Ostavi komentar