SSP: DVA POSLANIKA a jedna VELIKA NULA

Eko Taxi Vranje

Uveliko traje rat saopštenjima SSP-a i dela SNS-a, a u sredu se ponovo oglasio i SSP.

Info Vranjske ne dobijaju saopštenja SNS-a, koji deluje kao neko tajno društvo, pa ih ne možemo ni preneti našim čitaocima, mada bi to rado učinili, pa se tako čini da držimo samo jednu stranu, što, naravno, ni na koji način ne može biti istina.Ovoga puta prenosimo saopštenje SSP-a bez ikakvih izmena.

Vranje je grad koji je odolevao mnogim neprijateljima  ali ova naprednjačka, najnesposobnija vlast do sada ga je najviše unazadila.

Prirodno je da poslanik u parlamentu lobira za  svoj grad iz koga dolazi .

Ali to nije uvek tako .

Da li znate da Vranje ima poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije i to ne jednog nego dvojicu i to u vladajućoj poslaničkoj grupi?

Ima ih, ali kao da ih nema.

Da li znate da oni svakog meseca inkasiraju fiksno  oko 68.000 dinara plus dnevnice, poslanički dodatak u iznosu od 30.354,00 dinara, smeštaj, odvojeni život, prevoz, učešće u odborima, učešće u upravnim odborima?

Jedan od poslanika je Slaviša Bulatović, statistika kaže od 2016. ima 1 predlog amandmana, 3 javljanja po istom amandmanu, ukupno glasao 123 puta, nije glasao 126 puta, za skoro 6 godina poslaništva!!!

 Drugi mlađani  Miloš Ilić, poznatiji kao „Očinji vid“, statistika kaže 2 govora i ništa više, glasao 207 puta, nije glasao 42 puta.

Slaviša Bulatović član dva odbora, Odbor za Kosovo i Metohiju i Odbor za kontrolu službi bezbednosti, aktivnosti  NULA (0).

Milan Ilić član 3 odbora, Odbor za dijasporu i Srbe u regionu, Odbor za EU integracije, Odbor za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva, aktivnost  NULA (0).

Pitamo se, šta građani plaćaju svojim parama?

Njihovo prisustvo ili odsustvo?

Šta su ova dvojica učinili za Vranje, za bezbednost, zapošljavanje, smanjenje siromaštva?

Jedino siromaštvo koje su smanjili je njihovo ali samo u materijalnom pogledu. 

Jedan id njih je čak i školsko dvorište u Vranjskoj Banji dodelio svom ocu.

A demonstrirali su entuzijazam i obećanja u kampanji?

Poslanik Milan Ilić bio je posebno inspirativan u govoru gde je pohvalio Zakon o zaduživanju Republike Srbije kod Uni Credit banke u iznosu od 11 milijardi 288 miliona i 640 hiljada dinara, odnosno zaduživanju građana koje predstavlja i njihove dece, jer zaduživanje je drugo ime stranke kojoj pripada.

Očinji vid se osvrnuo na tvrdnju da zna da Dragan Đilas ima 619 miliona dinara na 53 računa u 17 zemalja.

Da li su ga na Akademiji SNS učili da je zaduživanje građana štetno, opterećujuće i da ako zna sa sigurnošću da je neko nešto pokrao treba da odmah podnese prijavu nadležnim službama?

Na kraju vidimo da su  svi njegovi govori i tvrdnje bili  još jedan vetar i pas koji laje.

Ostaje pitanje šta su poslanici uradili za  Vranje, za građane koji ih plaćaju ako ni jedan ni drugi u statistici pod rubrikom „pitanja gradjana“ imaju NULU (0).

NULA I NULA daju samo jedno veliko NIŠTA!!! – kaže se na kraju saopštenja GrO SSP-a u Vranju.

NIV  1. pera 08/09/2021
  2. Razrešenje 08/09/2021
  3. Јасе 08/09/2021
  4. Paparaco 08/09/2021
  5. Paparaco 08/09/2021
  6. pop 09/09/2021
  7. Mečkar 09/09/2021
  8. pera 09/09/2021
  9. Boskovic 09/09/2021

  Ostavi komentar