SSP: Čemu služi Regionalna razvojna agencija?Novo saopštenje Stranke slobode i pravde Vranje ove nedelje bavi se postojanjem i radom Regionalne razvojne agencije.

Saopštenje prenosimo u celini.Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Vranju pita:

1. Da li gradjani Vranja znaju da je rukovodstvo grada Vranja, uzurpirajući nekadašnju Agenciju VEEDA formiralo Regionalnu razvojnu agenciju (RRA) Pčinjskog okruga, čije funkcionisanje sa platama zaposlenih plaća parama iz budžeta Grada Vranja, a posebno plaća plate za izabrane članove Skupštine RRA, na čijem čelu se nalazi šefica kabineta gradonačelnika Sanja Zlatković, koja se na svim zvaničnim skupovima pojavljuje ispred agencije?2. Koliko zaposlenih prima platu iz budžeta grada Vranja u ovoj tzv. razvojnoj agenciji i da li je tačno da su sadašnja sekretarica gradonačelnika, kao i zaposleni u kabinetu gradonačelnika, svi pre toga radili u RRA Pčinjskog okruga?

3. Koje je razvojne projekte ova Agencija realizovala a da su poboljšali razvoj Pčinjskog okruga, odnosno Grada Vranja, posebno šta je uradila na razvoju projekta Geox?

Ilustracija FOTO promo

4. Ko su zaposleni stručnjaci u ovoj Razvojnoj agenciji, na kom konkursu su primljeni u radni odnos, na kojim razvojnim projektima rade, koji su njihovi uspesi pre rada u ovoj agenciji i da li neki od zaposlenih ili članova Skupštine ove Razvojne agencije imaju dosije u policiji, odnosno da li su pre rada u RRA bili osuđivani za dela privrednog prestupa?

Da li je tačno da se v.d. direktorka Bojana Tasković od 2019. godine do danas nalazi u V.D. statusu i ono što je bitno, koji je razvojni projekti kvalifikuju da se nalazi na čelu jedne ovako bitne agencije?

Ili je bitno da se preko agencije obavljaju sumnjive transakcije, pre svega za račun stranke?

5. Da li je tačno da su nekadašnji donatori „VEEDE“, čiji je pravni sledbenik RRA Pčinjskog okruga obustavili finansiranje?

6. Gde se nalazi kancelarijski inventar, računari i automobili, posebno onaj koji je gradonačelnik koristio u privatne svrhe za letovanje u Grčku sa svojom porodicom?

7. Ko su osnivači ove Agencije, pošto se na zvaničnom sajtu navode Nemetali iz Vranjske Banje, a kao partner Agencije za razvoj „Joca Komerc“ – izrada plastičnih čaša?

 Toliko od razvoja sa svim zaposlenim stručnjacima kaže se u saopštenju                                                                                                         GrO Stranke slobode i pravde                                                                                                                                Vranje.

NIV     

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Bane 28/10/2021
  2. Tramp 28/10/2021
  3. Sportsko Vranje 28/10/2021
  4. Pljacka 28/10/2021
  5. Pedja 28/10/2021
  6. Mirijana 28/10/2021
  7. Da 28/10/2021
  8. Zorica 28/10/2021
  9. Solak 29/10/2021

  Ostavi komentar