SSP Bosilegrad: Ogroman BROJ nepravilnosti u VETERINARSKOJ ambulantiOpštinski odbor Stranke slobode i pravde Bosilegrad (SSP Bosilegrad), objavio je saopštenje za javnost velikoj broja nepravilnosti u veterinarskoj ambulanti u ovom mestu. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

U veterinarskoj ambulanti u gradu Bosilegradu, direktorka Rada Đorđević je dobivala naknadu za
putne troškove, dok su ostali zaposleni nisu.Ovo je stvorilo zabrinutost oko nepravilnosti u plaćanju zaposlenih i podstaklo građane i opoziciju da traže pravdu i transparentnost.

Načelnik Opštinske uprave Bosilegrad je direktorki doneo 2008. godine odluku o isplati prevoza u iznosu od 100 dinara za oba pravca, samo za radne dane.Međutim, zaposlena nije dokumentirala troškove za dolazak i odlazak sa rada, kako je propisano zakonom. Ovo pokreće pitanje i ravnomernog tretmana zaposlenih u ambulanti i potrebne revizije tih politika.

Građani Bosilegrada i opozicija su zainteresirani za dodatne informacije o ovom slučaju, uključujući
razlike u platama, radnom vremenu direktora i terenskom radu.

Kako bi se osigurala pravda i pravilna upotreba javnih sredstava, traže odgovore preko Poverenika za informacije i neće odustati sve dok ne otkriju sve relevantne podatke.

Ovaj slučaj ističe važnost i provere javnih financija i rada javnih službenika, kao i potrebu za većom transparentošću a i odgovornost u javnim institucijama.

PRATITE RAD PORTALA InfoVranjske.rs i na YouTubu kanalu.

Građani Bosilegrada i opozicija pokazuju aktivno delovanje u praćenju i istraživanju takvih slučajeva, što može biti ključ za poboljšanje kvalitete javnih usluga i smanjenje korupcije.

Ukratko, situacija u veterinarskoj ambulanti u Bosilegradu ističe ne neke od osnovnih problema u javnim službama, kao što su nepravilnosti u upravljanju resursima, nepravilnosti u plaćanju zaposlenih, političkog pritiska u postavljanju ključnih funkcija i potrebe za većom transparencijom i odgovornost. Ako se ovi problemi reše, to će biti korisno za celu državu i njene građane.

Saopštenje za javnost nije proizvod portala InfoVranjske.rs, i portal ne odgovara za navode u njemu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar