SS: Čak i samo PET PITANJA preteška za vlastRadnici Sportskog saveza Vranja 14. dan protesta započeli su u četvrtak ispred za njih ponovo blokirane Skupštine Grada predajom zahteva i pet pitanja gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću i većniku za sport Nenadu Đorđeviću.

Generalni sekretar SS Igor Mladenović predao je zahteve i pitanja preko pisarnice Grada, uz napomenu «da radnici SS znaju da neće dobiti odgovore, ali da o svemu postoje pisani dokazi, kao i da je jedina istina o Sportskom savezu da su zaposleni diskriminisani i da im je uskraćeno pravo na egzistenciju».Protest SS: Beznađe zaposlenih i bahatost vlasti

Ko je u oktobru 2016. godine preuzeo SS Grada Vranja, ko je postavljen za predsednika saveza i ko je istog postavio, na koliko je sastanaka prisustvovao većnik za sport 2016. kada se raspravljalo o reorganizaciji i tehnološkom višku, koliko rebalansa budžeta u odnosu na SS je uradio Grad Vranje nakon dolaska Nebojše Cvetkovića za predsednika, i ko je preneo novac za otpremnine radnicima koji su bili tehnološki višak – pet su pitanja koja su prosleđena gradskim čelnicima, Milenkoviću i Đorđeviću.Trajković FOTO INfo Vranjske

Danijela Trajković, predsednica Samostalnog sindikata SS, poručila je gradonačelniku Vranja «da od para sa kojima su zaposleni plaćali porez overi zdravstvene knjižice koje su oni vratili Gradu».

Pitam gradonačelnika da li je platio porez na imovinu za gradsku kuću, jer je zaključao, pa smatramo da je njegova svojina – zaključila je Trajkovićeva.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Prica 04/11/2021
    2. MM 04/11/2021
    3. Teodora Jovic 05/11/2021

    Ostavi komentar