SRS: Lažna vest Info Vranjskih

Eko Taxi Vranje

Povodom pisanja Info Vranjskih među vranjskim radikalima, u tekstu “Boske MEŠETARI u četiri odbora RADIKALA na jugu“ oglasio se i Okružni odbor SRS-a za Pčinjski okrug.

Saopštenje, koje je potpisala predsednica odboa Bobana Stnimirović prenosimo u celini.Sledi odgovor redakcije.

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke najodlučnije demantuje lažnu vest koja je 07. avgusta 2021. godine, objavljenja na sajtu „Infovranjske“, a koju je potpisao izvesni S. Kostić. Mi, srpski radikali, podsećamo javnost da je rad naše stranke striktno uređen našim Statutom i da se sva imenovanja i razrešenja na stranačke dužnosti vrše u skladu sa njegovim odredbama. Dragan Stevanović Boske odavno nije član Srpske radikalne stranke, a samim tim nije ni u mogućnosti da se meša u bilo kakve stranačke aktivnosti.

Mi, srpski radikali, smo jedina prava i dosledna opoziciona stranka u svim opštinama Pčinjskog okruga, počev od Vranja pa do Bosilegrada, Surdulice, Trgovišta, Vladičinog Hana, Vranjske Banje, Bujanovca i Preševa.

Uprkos činjenici da smo vanparlamentarna opozicija, evidentno je da nas građani svakim danom sve više prepoznaju kao jedinu ozbiljnu opozicionu stranku.

Samo smo, mi, srpski radikali, u stanju da zatražimo rešavanje svih osnovnih životnih problema na teritoriji svih opština u Pčinjskom okrugu u šta su se mogli uveriti čitaoci svih medija u ovom delu zemlje. Mesecima unazad ukazujemo na čitav niz problema koji opterećuju svakodnevni život naših sugrađana.

Vranjski radikali FOTO FB

Očigledno je da su se velike vrućine uvukle u redove Srpske napredne stranke u Pčinjskom okrugu i da je započela brutalna borba za prevlast u toj stranci.

Gori na sve strane! Što bi se reklo – mala bara, a mnogo krokodila!

Ako neko u naprednjačkim redovima nije zadovoljan radom Dragana Stevanovića Boske neka mu to kaže u lice, a novinari neka provere svaku informaciju pre nego što je objave.

Žalosno je što se članovi vladajuće stranke bave spletkama, intrigama i podmetačinama dok naše opštine propadaju.

Predsednici Okružnog i gradskog odbora, Stanimirović i Živković FOTO Info Vranjske

Očigledno je da njih ne interesuje sudbina radnika u Vranju i okolnim opštinama, kao i čitav niz problema koji opterećuju stanovnike naših sela. Čelnici vladajuće stranke su zainteresovani samo za dobro plaćene funkcije.

O kakvim je ljudima reč, javnosti je najbolje pokazala predsednik Vlade Srbije kada je izbegla susret sa čelnicima pojedinih opština iz Srpske napredne stranke prilikom nedavnog obilaska ovog dela naše države – kaže se u saopštenju.

SSB    1. Vasko 09/08/2021
    2. Voja Laufer 09/08/2021
    3. Bukimont 10/08/2021

    Ostavi komentar