SRS: IZAĐITE na REFERENDUM i zaokružite „NE“

Eko Taxi Vranje

Srpska radikalna stranka objavila je saopštenje za javnost. Portal saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena. Stavovi izneti u saopštenju nisu stavovi portala, i InfoVranjske.rs ne odgovaraju za navode u njemu.

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke poziva sve građane Pčinjskog okruga da izađu na referendum i da zaokruže „NE”, i da se usprotive ustavnim promenama koje narušavaju princip podele vlasti, koje će uvesti korupciju kao primarni način funkcionisanja našeg pravosuđa i koje se u Srbiji sprovode isključivo pod pritiskom iz inostranstva.Srpska radikalna stranka upozorava da bi pozitivan ishod referenduma od sudija i tužilaca napravio kastu sličnu javnim izvršiteljima koji će raditi šta god im padne na pamet i nikome neće odgovarati. Pozitivan ishod referenduma bio bi sumrak srpskog pravosuđa i na pozitivan ishod sudskog postupka mogli bi da računaju samo tajkuni, nevladine organizacije i političari vlasti.

U nedelju je šansa da narod zaokruživanjem „ne” na listiću i upozori vlast da nismo država kojoj treba staratelj i da se konačno prekine besmisleni evropski put.

Smatramo da Srbija već jednom treba da raskrsti sa takvim ponašanjem i apsolutnim slušanjem svakog diktata koji dolazi sa Zapada, pošto smo svedoci da već 20 godina, kako traje takozvani proces evropskih integracija, ne samo što Srbija uopšte nije bliža članstvu u Evropskoj uniji, već je na tom putu uvek morala da bude servilna, da pristaje na razne zahteve iz inostranstva.

To nikada nije bilo u srpskom nacionalnom interesu, niti u interesu bilo kog građanina Srbije.    1. Ccccccc 14/01/2022
    2. Volimo Šešelja 14/01/2022

    Ostavi komentar