Srpska liga: Remi Pčinje u Zaječaru smenio trenera Timoka

Eko Taxi Vranje

Pčinja iz Trgovišta je u četvrtom kolu Srpske lige „Istok“ u Zaječaru igrala nerešeno 0:0 sa domaćim Timokom 1919, pa su Zaječarci posle tog remija smenili trenera Srđana Stojčevskog i umesto njega na kormilo prvog tima doveli Slobodana Halilovića, stručnjaka iz Niša, koji je u dva navrata vodio i vranjski Dinamo u Prvoj ligi, sredinom prve decenije ovog veka.

Timok je u prvom poluvremenu imao više od igre, ali je stvorio svega dve prilike za golove koje Stojanović i Popović nisu realizovali zahvaljujući odbranama Mihajlovića.Srpskoligaš iz Trgovišta je u drugom delu utakmice u Zaječaru bio ravnopravan rival domaćem timu, međutim, prilika za golove nije bilo na obe strane, pa je susret završen miroljubivim ishodom.

Pčinji je ovo četvrti remi u novoj sezoni u Srpskoj ligi «Istok», pa je tim iz Trgovišta sa četiri osvojena boda na 11. poziciji na tabeli.

U narednom petom kolu, u subotu 10. septembra, Pčinja u Trgovištu dočekuje ekipu Budućnosti iz Popovca kod Niša koja sa 10 osvojenih bodova deli drugo i treće mesto na tabeli.

NIV  • Ostavi komentar