Srpska liga: Prva pobeda Pčinje

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Pčinje u devetom kolu Srpske lige «Istok» na svom stadionu u Trgovištu zabeležili su prvu pobedu u ovoj sezoni i to protiv Vlasine iz Vlasotinca rezultatom 2:0, poluvreme 1:0.

Srpskoligaš iz Trgovišta je u meču sa Vlasotinčanima dominirao u oba poluvremena, iskoristivši dve prilike pred golom gostiju koje su realizovali Spasić iz jedanaesterca u 32. minutu i Anđelković u 62.Susret sa Vlasinom pokazao je da je ekipa iz Trgovišta u usponu forme i da i ove sezone može da ostane siguran srpskoligaš, a posle surduličkog superligaša Radnika, najbolje rangirani tim iz Pčinjskog okruga, za dva ranga iznad svih klubova ne samo iz okruga, već i iz Vranja čijih se pet ekipa takmiče u najnižem rangu, Okružnoj fudbalskoj ligi.

Pčinja se posle devet odigranih kola u tekućoj prvenstvenoj sezoni na tabeli Srpske lige «Istok» nalazi na 12. poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Tim iz Trgovišta u narednom 10. kolu očekuje težak susret u Paraćinu sa domaćim Jedinstvom, šestoplasiranim timom na tabeli sa 14 bodova.    1. fudbaler Pčinje 12/10/2022

    Ostavi komentar