Srpska liga: Pčinji lakše nego Dinamu

Eko Taxi Vranje

Srpskoligaši iz Pčinjskog okruga, Dinamo iz Vranja i Pčinja iz Trgovišta, gostuju u poslednjem, 15. kolu Srpske lige „Istok“, Vranjanci u Vlasotincu protiv domaće Vlasine, a tim iz Trgovišta u Negotinu gde ga dočekuje Hajduk Veljko.Dinamu predstoji težak posao u Vlasotincu, Vlasina je na 10. poziciji na tabeli sa 17 bodova, dok su Vranjanci na pretposlednjem, 15. mestu sa sedam bodova, pa ipak domaćin nije veliki favorit budući da su vranjski žuti na zelenom terenu osvojili 14 bodova.

Dinamo ima finansijke i kadrovske probleme, manjak finansija direktno znači manje dobrih igrača, a na polju kadrova otišao je trener Saša Jovanović kojeg su zamenili privremeno Goran Ristić i Predrag Ristić, dok je nekoliko igrača sporno iz više razloga.

Utakmica između Vlasine i Dinama na programu je u nedelju 21. novembra na stadionu „Rosulja“ u Vlasotincu i počinje u 13 sati.

Pčinja ima nešto lakši posao u Negotinu, domaći Hajduk Veljko je na 14. mestu sa 11 bodova, a srpskoligaš iz Trgovišta je na 1i. mestu sa 16 bodova i u usponu forme i sa dobrim rezultatima u poslednja tri kola.

U klubu iz Trgovišta su optimisti, jer mogu da računaju na sve raspoložive snage i putuju za Negotin sa ambicijama da ostvare povoljan rezultat.

Utakmica između Hajduk Veljka i Pčinje igra se u Negotinu u nedelju 21. novembra sa početkom u 13 sati.  • Ostavi komentar