Srpska liga: Leskovčanima slađi bod u TrgovištuFudbaleri Pčinje su na svom terenu u Trgovištu, u trećem kolu šampionata Srpske lige „Istok“, igrali nerešeno 0:0 sa ekipom Dubočice iz Leskovca.

U čvrstoj i borbenoj igri bilo je malo prilika za golove, pa su mreže domaćeg tima i gostiju iz Leskovca ostale netaknute.Pčinji je ovo drugi remi kod kuće, a treći u dosadašnjem toku prvenstva, pa srpskoligaš iz Trgovišta u novoj sezoni nije osetio slast pobede, ali i gorčinu poraza.

Ekipa iz Trgovišta, iapk, zaslužuje pažnju, jer je posle superligaša Radnika iz Surdulice na najvišem takmičarskom rangu u Pčinjskom okrugu, bolje rangirana u odnosu na fudbalske klubove iz Vranja, Vladičinog Hana, Bujanovca i Preševa, iako je u pitanju najmanja lokalna samouprava na jugu Srbije.Posle ovog kola Pčinja je na 11. poziciji na tabeli sa tri osvojena boda, a u narednom četvrtom kolu, fudbalere iz Trgovišta očekuje teško gostovanje u zaječaru, gde će je dočekati domaći Timok 1919, devetoplasirani tim na tabeli Srpske lige «Istok» sa četiri osvojena boda.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar