Srpska liga: Jagodinci preplivali Pčinju usred TrgovištaDa fudbalskom sportu na jugu Srbije ne cvetaju ruže pokazuje i primer Srpske lige ”Istok” gde je jedini srpskoligaš Pčinja iz Trgovišta u sedmom kolu prvenstvene sezone na svom stadionu poražena od Jagodine rezultatom 1:2, poluvreme 1:1.

Od početka susreta u Trgovištu gosti iz Jagodine su bili bolji rival od domaćih, pa je Stanisavljević u 30. minutu u skok igri nadvisio odbranu Pčinje i doveo svoj tim u voćstvo – 0:1.Najbolji igrač Pčinje Mitrović, koji je jedini predstavljao pretnju po gol Jagodinaca, golom u 30. minutu poravnao je rezultat i sa tim ishodom igrači su otišli na pauzu između dva poluvremena.

Jagodinac Stanisavljević je u 58. minutu ponovo nadvisio odbrambene igrače Pčinje i doveo svoj tim u drugo po redu voćstvo na ovom meču – 1:2.U nadoknadi vremena Pčinja je postigla gol, ali ga je glavni sudija poništio zbog ofsajda, što je uzrokovalo incident, pa su crvene kartone u samom finišu susreta dobili fudbaler domaćih Arsić i trener Stošić.

Posle ovog kola Pčinja zauzima 13. poziciju na tabeli Srpske lige ”Istok” sa svega četiri osvojena boda i u dosadapnjem bilansu još uvek bez pobede.

U narednom osmom kolu srpskoligaš iz Trgovišta gostuje u Svilajincu, gde će odmeriti snage sa domaćim Radničkim, timom koji je osmi na tabeli sa 12 bodova.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Šaprančani DINAMOVCI doseljenici iz radovnicu 01/10/2022
    2. vražji kamen 02/10/2022
    3. fife iz surlicu 02/10/2022

    Ostavi komentar