Srpska liga: Iskušenja za južnjake

Eko Taxi Vranje

Četvrto kolo šampionata Srpske lige «Istok» donosi velika iskušenja  klubovima iz Pčinjskog okruga, Dinamu iz Vranja koji gostuje Radničkom u Svilajincu i Pčinji koja u Trgovištu dočekuje Budućnost iz Popovca.

Vranjanci su bolje startovali od fudbalera iz Svilajinca, u tri kola sa dve pobede anulirali su kazneni minus od šest bodova i zauzimaju 14. mesto na tabeli bez bodova, a da nije bilo kazne bili bi peti na tabeli sa šest bodova.Lagano krećemo ka sredini i kasnije ka vrhu tabele. Zato se i nadamo povoljnom rezultatu, očekujemo da naši strelci, Đ. Stanković, Hristić i Spasić, budu na potrebnom nivou – ističu u taboru Dinama.

Utakmica između Radničkog i Dinama igra se u nedelju 5. septembra na stadionu u Svilajincu i počinje u 16,30 sati.

Pčinju kao domaćina u Trgovištu u četvrtom kolu jesenje polusezone u Srpskoj ligi «Istok» čeka teško iskušenje, susret sa ekipom Budućnosti iz Popovca koja je druga na tabeli sa sedam bodova, dok je domaćin na 12. mestu sa svega jednim osvojenim bodom.

Domaći navijači od Pčinje očekuju prvu pobedu u novom šampionatu,  trener Branislav Stošić je oprezan i respektuje goste iz Popovca, ali se ipak nada povoljnom ishodu susreta na svom stadionu u Trgovištu.

Utakmica između Pčinje i Budućnosti igra se u subotu 4. septembra na stadionu u Trgovištu i počinje u 16,30 sati.

NIV  • Ostavi komentar