Srpska liga: Dinamu teže u gostima, Pčinja favorit u TrgovištuU osmom kolu Srpske lige «Istok» vranjski Dinamo gostuje u Leskovcu gde će mu rival biti domaća Dubočica, a Pčinja u Trgovištu dočekuje ekipu Rembasa iz Resavice.

Vranjski srpskoligaš imaće teži zadatak predstojećeg vikenda iako je u tekućem prvenstvu ostvario bolji bilans od Leskovčana, Vranjanci bi da nije bilo kazne od minus sedam bodova bili iznad Dubočice na tabeli sa 11 bodova, ovako su na 13. mestu sa četiri boda, a domaćin je na 10. poziciji sa devet bodova.Utakmica između Dubočice i Dinama igra se u subotu 2. oktobra na stadionu Moravca Oriona u Mrštanu i počinje u 15 sati.

Dinamo, Pčinja, Istok, Ilustracija FOTO Info Vranjske

Pčinja je favorit na svom terenu protiv Rembasa, tim iz Trgovišta je na 14. mestu na tabeli sa tri boda, dok su gosti iz Resavice na 11. poziciji sa šest bodova.

U redovima Pčinje vlada optimizam pred susret sa Rembasom, pa se očekuje ofanziva na gol gostiju od prvog sudijskog zvižduka i pobeda koja sa osvojena tri boda može da pomeri Pčinju iz donjeg dela ka sredini tabele.

Utakmica između Pčinje i Rembasa na programu je u subotu 2. oktobra na stadionu kraj istoimene reke i počinje u 15 sati.

NIV  • Ostavi komentar