Srpska liga: Dinamo «topi» minus od šest bodova

Eko Taxi Vranje

Vranjski Dinamo u prvom kolu Srpske lige «Istok» dočekuje ekipu Sloge iz Leskovca, prvaka Zone «Jug» i novajliju u ovom rangu takmičenja.

U Dinamu cene tim Sloge, ali najavljuju igru na pobedu i smanjivanje minusa od šest bodova sa kojim vranjski srpskoligaš startuje u novom šampionatu «Istoka».Saša Jovanović, trener Dinama, najavljuje ofanzivnu igru protiv prošlogodišnjeg šampiona Zone «Jug».

Dinamo je klub sa velikom tradicijom, u Srpskoj ligi ima dosta nepoznanica i nedoumica u sastavima srpskoligaša, a mi smo doveli 18 novih igrača, što je i hendikep i prednost zbog neiskustva i dobre stmosfere među novajlijama. Igraćemo napadački protiv Sloge koju poštujemo, ofanzivno, sa željom da pobedimo i sa osvojena tri boda «topimo» minus od šest bodova – rekao je Jovanović.

Jovanović FOTO FB

Jovanović je saopštio «da Dinamo ima nekoliko povređenih igrača, ali da su zamene spremne, jer su pripreme protekle u najboljoj atmosferi i tim je spreman za prvenstvenu trku».

Napadač Marko Hristić, povratnik iz Vlasine u svoj Dinamo, takođe se osvrnuo na bodovni deficit  na startu prvenstva u Srpskoj ligi.

Posle dobrih priprema spremni smo da započnemo trku za bodove, svesni da smo u deficitu od šest bodova. Meču sa Slogom moramo da pristupimo ozbiljno i maksimalnim zalaganjem svih igrača zabeležimo pobedu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju na stadionu «Jumka» i pruže nam važnu podršku na meču sa Slogom –  istakao je Hristić.

Hristić FOTO FB

Ofanzivac Vasilije Spasić najavljuje dobru utakmicu u prvom kolu šampionata Srpske lige.

Sloga je novajlija u ligi, a mi smo u minusu od šest bodova, zato očekujem dobru utakmicu posle odličnih rezultata na kontrolnim mečevima. Kao i Marko Hristić, pozivam ljubitelje fudbala u Vranju da nas podrže u što većem broju i budu nam vetar u leđa protiv Leskovčana – apeluje Spasić.

Spasić FOTO FB

Utakmica između Dinama i Sloge igra se u subotu 14. avgusta na stadionu «Jumka» i počinje u 17,30 sati.

NIV  • Ostavi komentar