Srpska liga: Dinamo favorit u derbiju jugaVranjski Dinamo u šestom kolu Srpske lige «Istok» gostuje u Trgovištu gde će se sastati sa domaćom Pčinjom.

Vranjanci su favoriti, jer su bolje startovali u novoj sezoni šampionata Srpske lige «Istok», zabeleživši dve pobede, jedan remi i dva poraza, dok je Pčinja bez pobede, jednim remijem i četiri poraza.Dinamo je na 13. mestu na tabeli sa jednim bodom, ali samo zato što je kažnjen sa šest bodova, a sa osvojenih sedam bodoova bio bi u gornjem delu tabele.

Pčinja je na 14. poziciji sa jednim osvojenim bodom, pa je već posle trećeg kola došlo do promene na čelu stručnog štaba, umesto Branislava Stošića na klupu tima iz Trgovišta sedi mladi stručnjak iz Vranja Nikola Spasić.

Susret Dinama i Pčinje predstavlja derbi Pčinjskog okruga, pa se očekuje veliki broj ljubitelja fudbala na stadionu kraj istoimene reke, ne samo iz Trgovišta, već i iz ostalih mesta juga Srbije.

Utakmica između Dinama i Pčinje igra se u subotu 18. septembra na stadionu u Trgovištu, a početak susreta zakazan je za 16 sati.

NIV    1. Bugarin bosilegrad 18/09/2021

    Ostavi komentar