Srpska liga: Dinamo domaćin Jagodincima, Pčinja čeka ParaćinceSrpskoligaši sa područja Pčinjskog okruga, vranjski Dinamo i Pčinja iz Trgovišta, domaćini su u 10. kolu Srpske lige «Istok».

Vranjanci su domaćini Jagodini koja je na devetom mestu na tabeli sa 13 bodova, dok je Dinamo na 12. poziciji sa sedam bodova, ali je na zelenom terenu napravio bolje rezultate od Jagodinaca i sa optimizmom čeka duel sa starim rivalom.Trener Saša Jovanović je u prošlim kolima imao dosta kadrovskih problema, najveći broj povređenih i bolesnih igrača se oporavio, pa najavljuje ofanzivnu igru za pobedu svog tima.

Stručni štab i svi fudbaleri Dinama pozivaju navijače da u što većem broju dođu na stadion «Jumka» i pruže podršku svojim ljubimcima.Utakmica između Dinama i Jagodine igra se u subotu 16. oktobra na stadionu «Jumka» i počinje u 14,30 sati.

Ilustracija FOTO FB

Pčinja u Trgovištu dočekuje Jedinstvo iz Paraćina, sedmoplasirani tim na tabeli Srpske lige sa 14 bodova, dok je domaćin na pretposlednjem, 11. mestu sa svega četiri osvojena boda.

Paraćinci su favoriti u ovom meču, ali Pčinja kao domaćin želi da prekine neugodan niz i otvori seriju boljih rezultata u ovom šampionatu.

Utakmica između Pčinje i Jedinstva igra se u nedelju 17. oktobra u Trgovištu i počinje u 14,30 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar