Srpska liga: Biti il ne biti za Pčinju

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Pčinje u sedmom kolu Srpske lige „Istok“ u Trgovištu dočekuju ekipu Jagodine, šestoplasirani tim na tabeli sa 12 bodova, dok su domaći na 13. poziciji sa svega četiri osvojena boda.

Jagodinci su favoriti u Trgovištu, a u Pčinji se nadaju prvoj pobedi u prvenstvenoj sezoni, budući da su zabeležili četiri nerešena rezultata i dva poraza, a još uvek nisu osetili slast trijumfa.U klubu veruju da je došao kraj bezidejnoj i neefikasnoj igri i da će fudbaleri iz Trgovišta dati sve od sebe na meču sa solidnim Jagodincima i obradovati domaću publiku.

Dovoljno je samo da ponovimo igru i rezultate iz prošle sezone, 2021/22, pa da počnemo da osvajamo bodove ne samo kod kuće, već i na gostovanjima, kažu u klubu.

U Trgovištu priželjkuju „da prebrode sedmo kolo i Jagodince, jer ih u osmom kolu u Svilajincu očekuje teško gostovanje domaćem Radničkom koji je osmi na tabeli sa devet bodova“.

Moramo da se potrudimo da sačuvamo stečeni renome iz prošle sezone, jer smo na teritoriji okruga drugi po takmičarskom rangu kao članovi Srpske lige, za dva ranga bolji od Vranja i Bujanovca, primećuju u FK Pčinja.

Utakmica između Pčinje i Jagodine na programu je u subotu 24. septembra na stadionu kraj istoimene reke, a početak je zakazan za 15,30 sati.    1. jovan 24/09/2022

    Ostavi komentar