SPS: Hronika najavljene smrti

Eko Taxi Vranje

Leto tekuće 2021. godine definitivno je dotuklo vranjski SPS I umirovilo ga zauvek, javlja portalu InfoVranjske izvor iredova vranjskih socijalista.

Po ovom izvoru, “ovog leta navršilo se tačno godinu dana od kako je održana poslednja sednica nekog organa u SPS, konkretno, bila je to sednica GrO SPS u Vranju I od tada se nijedan organ nije sastajao”.Izvor portala upozorava “da je od prošle godine zavladalo apsolutno mrtvilo u partiji u Vranju, pa se SPS definitivno preselio u istoriju”.

Jedino se zna da je Zoran Antić još uvek zvanični predsednik GrO SPS, da je Srđan Dekić šef odborničkog kluba, ali se ne zna koilko odbornika broji partija, jer niko nije siguran da su I dalje osam mandata sigurna – napominje izvor InfoVranjskih.

Izborna FOTO promo

Izvor portala podseća “da je poslednja konferencija za medije, poznatija kao open dey, održana još u drugoj polovini juna prošle godine, a na njoj su komentarisani rezultati parlamentarnih i lokalnih izbora od 21. juna 2020. godine”.

Po navodima izvora, “mrtav SPS ponajviše odgovara naprednjacima, ali i pojedinim funkcionerima u GrO SPS”!?

SNS prikriva strah od socijalista, jer je vladajuća stranka uverena da među građanima ima još uvek pristalica politike SPS, mada se ova partija vezala za naprednjake kojima ništa nije sveto, naravno, osim njihovih interesa – objašnjava izvor portala InfoVranjske.

S. Kostić  1. Zoran 27/07/2021
  2. Sasa 27/07/2021
  3. Stojanović 27/07/2021
  4. Če Gevara 27/07/2021
  5. Zorica 28/07/2021

  Ostavi komentar