Sportski savez: Antić u PENZIJI – Mladenović GLAVNI do izbora NOVOG PREDSEDNIKABratislav Antić, donedavno predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, otišao je u penziju, pa je ova organizacija ostala bez predsednika, potvrdio je Bratislav Antić.

Radni odnos u Sportskom savezu zaključio sam 31. decembra prošle godine, jer sam ispunio jedan od uslova za odlazak u penziju, ali svestan da mi u inače punom radnom stažu nedostaju 18 uplata za penzijski doprinos, jer smo isto toliko bez plate, kaže Antić.Sada već bivši predsednik Sportskog saveza poželeo je srećan i uspešan rad svojim saradnicima u ovoj organizaciji.

Zajedno smo preživeli sve teškoće za poslednih 18 meseci, ali sam zadovoljan što nisam ugasio Sportski savez kada su to od mene tražili gradski rukovodioci, izdržao sam i to je najvažnije, ističe Antić.Sportski savez trenutno funkcioniše bez predsednika, preostalih osmoro zaposlenih svakodnevno protestuju ispred zgrade Grada Vranja, ali i obavljaju svoj posao kako ne bi blokirali rad vranjskih sportskih klubova.

Igor Mladenović, generalni sekretar Sportskog saveza, informisao je portal „da predsednika Sportskog saveza bira skupština“.

Podsećamo, Bratislav Antić je za predsednika Sportskog saveza izabran prvog aprila 2019. godine.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Stojke 26/01/2022
    2. Nela 26/01/2022
    3. DRAGAN 26/01/2022
    4. Gogce 27/01/2022

    Ostavi komentar